Virksomhedsaftale

Til dig og din virksomhed

Et arbejdsmiljø uden skavanker

Trivsel og fysisk velvære på arbejdspladsen kan ses på bundlinjen.

Skavanker såvel som fysiske gener kan i de fleste tilfælde afhjælpes eller helt undgåes med akupunktur.

Jeg specialiserer mig indenfor smerter og spændinger i bevægeapparatet og har særlig god erfaring med diverse arbejdsskader og kontorgener, såsom rygsmerter, nakkespændinger, hovedpine/migræne, albuesmerter (fx musearm), synsforstyrrelser, stress m.m.

I mine behandlinger vil klienten mærke en øjeblikkelig lindring i sine symptomer, så snart nålene er sat i. Efter hver behandling mærker klienten så,  at symptomerne blot kommer igen i en mildere og mildere form og til sidst, så helt forsvinder.  

Personlig behandling

Behandlingerne vil være specifikt rettet mod den enkeltes problematikker, men kan også fungere forebyggende.

 Ud over behandling og rådgivning, vil jeg også give den enkelte vejledning til, hvad de selv kan gøre for, at afhjælpe deres problem bedst muligt. Dette gør jeg bl.a. ved at vise mine klienter specifikke punkter til netop deres problematik. Disse punkter kan de selv massere og derved holde smerter og spændinger væk, eller helt undgå nye i at opstå.

Herudover giver jeg mine klienter enkle åndedrætsøvelser, som de kan benytte sig af i hverdagen. Disse er gode til at forebygge og håndtere stress i hverdagen, samt mindske muskelspændinger.

Akupunktur kan også hjælpe med psykiske og mentale problematikker, såsom stress, angst, manglende overblik og hukommelsesproblemer.

En løsning der passer din virksomhed 

Vi kan sammen skræddersy en aftale der passer til din virksomheds behov.

Send mig en mail på aku@simonlind.dk eller ring på 30 71 01 13, hvis du vil høre nærmere eller have mig forbi til en uforpligtende samtale. Her vil jeg glædeligt demonstrere akupunkturens øjeblikkelige effekt på smerter og spændinger, hvis det har interesse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Akupunktur som virksomhedsaftale kan bidrage til:

=

Mindre sygefravær

=

Øget effektivitet

=

Optimering af de ansattes fysiske og psykiske trivsel

=

Bedre velvære blandt dine ansatte

Kontor-venlige behandlinger

Jeg benytter mig af en helt specifik behandlingsmetode som gør, at jeg udelukkende stikker i arme, ben og hoved.

Dette betyder bl.a. at klienten kan modtage behandling siddende på sin kontorstol og i nogle tilfælde også stående. Herudover kan klienten også behandles uden at skulle afklædes.

Alt dette gør denne metode særdeles kontor-venlig og behandlingen nem og bekvem.

Fradragsberettiget

Vidste du, at arbejdsgiverbetale behandlinger er fradragsberettiget og at udgifter til briks og lignende, anses som en driftsudgift og giver derfor ret til fuld momsfradrag?

Læs mere om disse fordele her.

Opgjort i tal

Sygedage kan være en stor omkostning for din virksomhed.

Eksempel: En ansat der går til 250kr i timen, koster virksomheden omkring 2.000kr pr. sygedag. Dette svarer til godt 6 behandlinger hos mig. 

Akupunktur er altså ikke kun en fordel for dine ansatte, men kan også hurtigt blive en økonomisk fordel for din virksomhed. 

Adresse
Poul Paghs Gade 6A, st. th.
9000 Aalborg 

Mandag - torsdag
09.00 - 18.00

Fredag
09.00 - 16.00

Adresse
Poul Paghs Gade 6A, st. th.
9000 Aalborg 

Mandag - torsdag
09.00 - 18.00

Fredag
09.00 - 16.00