Smerter og spændinger

Klinik med fokus på smerter og spændinger

Smerter og spændinger er ikke et lille problem her i Danmark. Faktisk oplever omkring 25% af den voksne befolkning i Danmark i større eller mindre grad kroniske smerter. Læs mere om dette her.

Mange af disse smerter starter ud som spændinger og hvis de ikke bliver behandlet eller på anden måde forløst, spreder og manifesterer de sig ofte til kroniske smerter.

Dette er bl.a. grunden til, at jeg har valgt at fokusere min karriere på behandling af smerter og spændinger. Jeg har igennem de sidste år gjort mig klogere på emnet, ved at studere det intensivt gennem kurser, e-learning, bøger, forskning og ikke mindst praktisk erfaring (læs her om mine 3 måneder i Filippinerne).

Smerter i ryg, skulder, nakke og hoved, samt ledsmerter i knæ og hofte, er de mest almindelige smerter hos danskerne og er uden sammenligning også det jeg ser mest i klinikken.  

Størstedelen af de klienter der kommer hos mig oplever en betydelig eller komplet lindring af deres symptomer efter et akupunkturforløb. Akupunktur er dog ikke magi og virker ikke på alt og alle. For eksempel: strukturelle problemer, som fx en brækket arm eller en diskusprolaps, bliver ikke sat på plads af akupunktur og her vil jeg naturligvis sende personen videre i sundhedssystemet.

Herefter hjælper jeg selvfølgelig gerne klienten med helingsprocessen og smertelindring.

Akupunkturens vedvarende virkning afhænger meget af skadens natur, men vigtigst af alt også at du gør dit for, at sikre at din krop ikke ender i samme situation. Hvis du sikrer dette og følger den rådgivnin jeg giver dig samt din sunde fornuft, vil effekten af behandlingerne være vedvarende.

Du kan læse mine anmeldelser her.

Adresse
Poul Paghs Gade 6A, st. th.
9000 Aalborg 

Mandag - torsdag
09.00 - 18.00

Fredag
09.00 - 16.00

Adresse
Poul Paghs Gade 6A, st. th.
9000 Aalborg 

Mandag - torsdag
09.00 - 18.00

Fredag
09.00 - 16.00