Om Akupunktur v/ Simon Lind

Din behandler

Jeg er en RAB-godkendt akupunktør med en 2 årig uddannelse i kinesisk medicin på Akupunktur Akademiet i Aarhus, og har yderligere mere end 300 timers undervisning, kurser og seminarer indenfor akupunktur.

Jeg startede i Aalborg i 2018, flyttede til lokalerne i Poul Paghs Gade i 2019 og har i mellemtiden praktiseret 3 måneder i Filippinerne med professionelt såvel som humanitært arbejde.

Jeg lægger stor vægt på at møde mine klienter i deres situation, og hjælper dem på vej med forskellige redskaber, så de bliver uafhængige af mig og i stand til at hjælpe dem selv.

Jeg lægger herudover også stor vægt på videreuddannelse og udvider konstant min viden, indenfor alternativ såvel som konventionel medicin.

 

 

Mit hovedfokus ligger primært på smertelindring og jeg ser derfor også mest disse problematikker i klinikken. Dette udelukker dog ikke at jeg også har stor interesse samt erfaring i at behandle, problemer som fordøjelsesproblematikker, søvnløshed, øjenproblemer, træthed, stress, allergi, m.m..

Lær mere om akupunktur:

Behandling

Hvordan virker akupunktur?

Smerter og spændinger

Frivilligt arbejde

 

I 2019 tog jeg 3 måneder til Filippinerne, med akupunkturen i fokus. Formålet med denne tur var primært at tilegne mig mest mulig erfaring ved, at behandle så mange forskellige mennesker og problematikker som muligt.

Under min rejse fik jeg blandt andet mulighed for at behandle i en klinik for kognitive og psykiske lidelser – MindWorks.

 

Størstedelen af turen gik dog med frivilligt arbejde med akupunkturen som mit værktøj. Dette gav mig muligheden for at behandle en masse forskellige lidelser hos de fattigeste i samfundet, hvilket var enormt givende rent personligt, såvel som erfaringsmæssigt.

Her hjalp jeg ofte op til 8-10 personer på én gang, hvilket gjorde det muligt for mig at behandle langt flere personer på én dag, end det normalt er muligt at nå i løbet af en dag i klinikken.

 

 

Adresse
Poul Paghs Gade 6A, st. th.
9000 Aalborg 

Mandag - torsdag
09.00 - 18.00

Fredag
09.00 - 16.00

Adresse
Poul Paghs Gade 6A, st. th.
9000 Aalborg 

Mandag - torsdag
09.00 - 18.00

Fredag
09.00 - 16.00