Akupunkturbehandling

Behandling generelt

Jeg lægger stor vægt på at møde mine klienter i deres situation, og hjælper dem på vej med forskellige redskaber, så de bliver uafhængige af mig og i stand til at hjælpe dem selv. Dette gør jeg ved løbende at give mine klienter livsstilsråd vedrørende motion, kost, vejrtrækning, mindset, osv. Herudover instruerer jeg også mine klienter i hvilke punkter de selv kan massere for, at holde smerter og spændinger nede mellem behandlingerne, eller i tilfælde af at nye skulle opstå i fremtiden.  

En akupunkturbehandling hos mig tager 60 minutter, hvor de første 10 til 20 minutter normalt går med diagnostisering og sætte nåle i.

Jeg benytter mig i klinikken af metoden Balance Method, hvor næsten udelukkende kun stikker i arme og ben. Dette gør at mine klienter oftest kan modtage behandling iført t-shift og bukser der er brættet op (medbring gerne shorts som du kan skifte til under behandlingen, hvis dine bukser ikke kan brættes op).

I stort set alle tilfælde mærker du allerede lindring af dine symptomer, så snart nålene er sat i. Når smerterne begynder at komme igen, er det meget vigtigt at vi hurtigt får behandlet igen, inden de når op på samme niveau som da vi startede behandlingsforløbet.

Medbring til behandlingen:

=

Eget lagen (mulighed for opbevaring mellem behandlinger)

=

Bukser der nemt kan brættes op til knæet (eller medbring shorts)

=

En t-shirt/ top eller en trøje der kan brættes op til albuerne

Inden du kommer til behandling

Jeg ser gerne og anbefaler at du har været en tur forbi lægen med dit problem, inden du kommer til mig. Både for min, men vigtigst af alt, for din egen sikkerhed.

Det er at foretrække, og lettest for os begge, hvis du kommer i klinikken med symptomer. Dette gør det lettere for dig, at udpege smertens præcise lokation og du mærker også nemmere en lindring eller forskel i en stærk smerte, i modsætning til en svag eller upræcis smerte. Hvis du kun oplever dine smerter på specifikke tidspunkter (smerter der forekommer efter længere tids inaktivitet fx under søvn eller ved stillesiddende arbejde) eller hvis du oplever dem under specifikke aktiviteter, som ikke kan demonstreres i klinikken (fx ved løb eller løft), er det vigtigt at udpege, så præcist som muligt, hvor smerten sidder, inden du kommer til behandling.

Undgå at indtage koffein, alkohol eller andre former for rusmidler op til 2 timer inden din behandling. Drik til gengæld rigeligt med vand på dagen, især efter din akupunkturbehandling, da dette hjælper kroppen med at skille sig af med de affaldsstoffer, der frigives under en behandling.

Adresse
Poul Paghs Gade 6A, st. th.
9000 Aalborg 

Mandag - torsdag
09.00 - 18.00

Fredag
09.00 - 16.00

Adresse
Poul Paghs Gade 6A, st. th.
9000 Aalborg 

Mandag - torsdag
09.00 - 18.00

Fredag
09.00 - 16.00